IEEE-Beykent,-Robot-El-Projesine-Başladı-1920x400
Tarih: 21 Mart 2019

IEEE Beykent, Robot El Projesine Başladı

IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) Beykent Topluluğu, teknolojinin son döneminde yükselişe geçen 3 Boyutlu yazıcılar üzerinde projelerini yürütmeye başladı.

Üniversitemizin aktif ve etkin öğrenci kulüplerinden biri olan, mühendislik öğrencilerinden oluşan IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) Beykent Topluluğu, teknolojinin son döneminde yükselişe geçen 3 Boyutlu yazıcılar üzerinde projelerini yürütmeye başladı.

Bu konudaki ilk projeleri, "Uzaktan Kontrollü Robot El" için 48 saat aralıksız el ve eklem baskılarını alarak, elektronik ve kontrol aksamı için çalışmaları devam etmektedir.

Sıradaki projelerinden biri sokak hayvanlarına robot el yaparak onların hayata daha sıkı tutunmalarına yardımcı olmak, aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesine imza atmak olacaktır.