Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Makal ‘Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar’ Ödülünü Aldı.
Tarih: 31 Ocak 2019

Türk Sinema Tarihinin 104. yılı olması nedeni ile düzenlenen ‘Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar’ ödül töreninde Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Makal ödül aldı.

Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SE-SAM) tarafından Türk Sinema Tarihinin 104. yılı olması nedeni ile düzenlenen ‘Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar’ödül töreni 15 Aralık 2018 Cumartesi günü Grand Pera Emek Sahnesinde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanı ve Sinema Televizyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Makal ‘Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar’ ödülünü aldı. Değerli hocamızı kazandığı ödülden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.