Beykent Üniversitesi ve Oxford Üniversitesi İşbirliği ile Düzenlenen Oxford Teachers’ Academy Sertifikasyon Programı Gerçekleştirildi
Tarih: 31 Ocak 2019

Oxford Teachers’ Academy Öğretici Eğitim Programı, 21-23 Ocak 2019 tarihleri arasında Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu ev sahipliğinde 11 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Beykent Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Mesleki Gelişim Birimi ve Oxford Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen Oxford Teachers’ Academy eğitim programı, 21-23 Ocak 2019 tarihleri arasında, Büyükçekmece Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Türkiye’de bulunan devlet ve vakıf üniversitelerinden 60 öğretim elemanının katıldığı eğitimde “Writing ELT Materials” ve “Teaching English to Adults” temalarıyla iki farklı oturumda sertifikasyon programı düzenlendi. Bu program akredite eğitmenler, Nick Manthei ve Elna Coetzer tarafından yürütüldü.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından, programa devam eden öğreticilere takdim edilen katılım sertifikasının yanı sıra, eğitim programını başarıyla tamamlayan katılımcılar, Oxford Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezince düzenlenen başarı sertifikasına hak kazanacaktır.