Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesinden 37 Öğrenci Türkiye’nin En Kapsamlı Uluslararası BaskıResim Sergisine Davet Edildi
Tarih: 07 Aralık 2018

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Gençlik Projeleri Destek Programı’ sponsorluğunda gerçekleştirilen 3. Uluslararası Engravist Baskı Resim etkinliği 04-20 Aralık 2018 tarihleri arasında Kültürel Miras teması ile Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Gençlik Projeleri Destek Programı’ sponsorluğunda gerçekleştirilen 3. Uluslararası Engravist BaskıResim etkinliği 04-20 Aralık 2018 tarihleri arasında Kültürel Miras teması ile Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştiriliyor.

Üniversitemizden 37 öğrencimiz, bu önemli sergide baskı resim projelerini sergiliyor. Bu öğrencilerimiz içerisinden seçilen 8 öğrencimiz ise workshoplarda baskı resim çalışması yapma fırsatı yakaladı.