Tarih: 03 Aralık 2018

Endüstri Ürünleri Tasarımı Öğretim Görevlimiz Meltem Maralcan Design Week Turkey’de ‘İyi Tasarım’ ödülünü aldı.

Okulumuzun Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümü Öğretim Görevlisi Meltem Maralcan tasarladığı ‘’Nest İkizler Aydınlatma Armatürü’’ ile Design Week 2018’de ‘İyi Tasarım’ ödülüne layık görüldü.

Okulumuzun Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümü Öğretim Görevlisi Meltem Maralcan’ın tasarladığı ‘’Nest İkizler Aydınlatma Armatürü’’ Design Week 2018’de 16 Kasım cuma akşamı, Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan’ın da katıldığı ödül töreninde ‘İyi Tasarım’ ödülüne layık görüldü. Design Week Turkey Ürün Tasarımı Ödülleri’, endüstriyel yöntemlerle üretilmiş ve piyasaya sürülmüş, son kullanıcıyı hedefleyen, belirli bir işlevi olan, tasarımcısı, üreticisi veya marka sahibi T.C kökenli olan ürünleri sektörel bazda değerlendirip üreticilere ürünlerini sergileme, tanıtma fırsatı yaratıyor.

Ayrıca Mühendislik Mimarlık Fakültemiz Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz tasarımları ile, 16-28 Kasım tarihleri arasında yapılan Design Week Turkey etkinliğine katıldı. Öğr. Gör. Merve AYDIN yürütücülüğünde kurgulanan sergide, öğrencilerimiz de etkinlik kapsamında kendi tasarladıkları ürünleri fuar katılımcılarına ve alanlarında ünlü isimlere tanıtma şansı yakaladı. Birçok tasarım firmasının katıldığı etkinlikte öğrencilerimizin tasarımlarının bulunduğu alan takdirle karşılandı.