Üniversitemiz-Diş-Hekimliği-Fakültesi-1920x400
Tarih: 08 Kasım 2018

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi I. Uluslararası Sempozyumu Gerçekleştirildi

Beykent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen I. Uluslararası Sempozyumu Greatist İstanbul ‘Diş Hekimliği Kliniğinde Başarı ve Komplikasyon’ konulu etkinlik 26-28 Ekim tarihleri arasında Grand Cevahir Otel Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Beykent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen I. Uluslararası Sempozyumu Greatist İstanbul ‘Diş Hekimliği Kliniğinde Başarı ve Komplikasyon’ konulu etkinlik 26-28 Ekim tarihleri arasında Grand Cevahir Otel Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.
 

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Katiboğlu başkanlığında gerçekleştirilen ‘Diş Hekimliğinde başarı ve Komplikasyon’ konulu ana oturumda yer alan Türk ve yabancı konuşmacılar, dünya modern diş hekimliğinde son dönem trend olan konularla ilgili klinik deneyimlerini paylaştılar.

2500 kişinin katılımıyla 3 gün devam eden 1. Uluslararası Sempozyum Greatist İstanbul’da ortodontiden estetiğe, protezden implanta kadar pek çok alanda güncel ve pratik bilgiler tartışıldı.

Sempozyum fuar alanında yer alan, teknolojinin tüm yeniliklerinin katılımcılar ile paylaşıldığı, sektörün ihtiyaç duyduğu cihaz ve ekipmanları sağlayan dental sektör firmaları ürünlerini tanıtma şansı buldu.

Beykent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 1. Uluslararası Sempozyum Greatist İstanbul, 1 Kongre, 3 Sempozyum, 1 fuar, 14 kurs, ödüllü poster sunumları ile sözlü bildiriler, paramedikal eğitimler ve daha pek çok bilimsel/mesleki etkinlik; 29 farklı ülkeden 1787 diş hekimi, 443 diş teknisyeni, 121 hekim yardımcısı, 417 diş hekimliği 4. ve 5. sınıf öğrencisi, 635 firma mensubunun katılımı ile sona erdi.