Beykent 4. Sanat Günleri
Beykent 4. Sanat Günleri
Tarih: 09 Nisan 2018

Beykent 4. Sanat Günleri

Fakültemiz tarafından bu yıl 9-11 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Beykent 4. Sanat Günleri’nde fakülte öğrencilerinin, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında sanatsal disiplinleri esas alarak yaptıkları özgün çalışmalar sergilendi, tiyatro oyunları sahnelendi. Çeşitli atölyeler, söyleşiler, dans ve müzik ile öğrenciler 3 gün boyunca hem öğrendiler hem de keyifli vakit geçirdiler.

Matbaa ve baskı kağıtları sektöründe faaliyet gösteren, Antalis Türkiye sponsorluğunda düzenlenen “Masa Takvimi Tasarım Yarışması” ile tasarım alanında eğitim gören öğrenciler yaratıcılıklarını kağıt gibi doğal ve geri dönüşüme açık bir malzemeyi kullanarak ortaya koydular ve etkinliklerin son gününde dereceye giren öğrenciler ödüllerini Rektör Prof. Dr. Mehmet Emin Karahan, Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar Fakülte Dekanını Prof. Dr. Ebru Ural, Antalis Türkiye temsilcisi Mert Pehlivan ve Elvan Çakıroğlu’ndan aldılar.

Açılıştaki coşku son günde de sürdü ve Değişim ve Dönüşüm teması ile öğrencilerimiz hazırladıkları defilede bizi duygu sonsuzluğuna taşıdılar.