Prof. Dr. Oğuz Makal’ın Belgesel Filmi 29. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde
Tarih: 20 Mart 2018

İletişim Fakültesi Vekil Dekanı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Makal’ın "Uzak ve Yakın" isimli belgesel filmi, 19-29 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak 29. Ankara Uluslararası Film Festivaline başvuran 133 belgesel arasından ana yarışmaya seçilen 10 filmden biri olmayı başardı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen festivalin seçici kurulunda, belgesel yönetmeni Kerime Senyücel, yazar Buket Uzuner, oyuncu ve yönetmen Ahmet Mümtaz Taylan, gazeteci Mirgün Cabas ve kameraman Hayri Çölaşan yer alıyor.

Değerli hocamız Prof. Dr. Oğuz Makal'a bu yarışmada başarılar diliyoruz.