Üniversitemiz Rektörü ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Nevzat Kor İçin Düzenlenen Saygı Günü Törenine Katıldı
Tarih: 26 Ocak 2018

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Emin Karahan ve Genel Sekreterimiz Murat Süslü,  Bartın Üniversitesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği kapsamında düzenlenen 'bilime ve insanlığa adanmış hayatlar' isimli etkinlikte hocaların hocası, dava adamı, çalışkan, dürüst, mütevazi, büyük ve güzel insan; Prof. Dr. Nevzat Kor için düzenlenen Saygı Günü törenine katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun da katıldığı Saygı Günü töreninde üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Emin Karahan, panelist AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'ya plaketini sundu.