Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Sefa Said Deniz’in Başarısı
Tarih: 21 Ekim 2016

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Sefa Said Deniz’in Başarısı

Yazılım Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Sefa Said Deniz, WorldSep tarafından düzenlenen fikir yarışmasında büyük ödülün sahibi oldu

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Sefa Said Deniz, WorldSep tarafından düzenlenen fikir yarışmasında büyük ödülün sahibi oldu.

WorldSEP (World Sustainable Entrepreneurs Platform) sürdürülebilirlik ile ilgili fikirlerin çekirdekten meyve veren bir ağaç haline gelmesini; Türkiye’de sürdürülebilir girişimciliği aktifleştirme, yaygınlaştırma ve bu alanda etkinlikler düzenlemeyi hedefleyen sürdürülebilir bir merkezdir.

WorldSep Hackathon/Ideathon ile birlikte 7-8-9 Ekim tarihlerinde yenilikçi fikirleri olan herkesin mentorlar eşliğinde bir araya geldiği, sunum toplantıları gerçekleştirildi. Bu sunumların sonunda Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Yazılım Mühendisliği bölümü 4. Sınıf öğrencisi Sefa Said Deniz büyük ödülün sahibi oldu.

Öğrencimiz, 04 -07 Kasım 2016 tarihleri arasında Viyana World Sustainable Energy Institute tarafından gerçekleştirilecek ve 70 ülkenin katılacağı panelde projesini sunma imkanı kazandı. 
 
Öğrencimizi bu girişiminden dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.