Taraklı için Mimarlık
Tarih: 15 Haziran 2016

Taraklı için Mimarlık

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 4.sınıf öğrencilerinin yarıyıl proje çalışmalarından oluşan Sosyal Sorumluluk Projesi Taraklı için Mimarlık Projesi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevin Çekirge’nin yürütücülüğünde, Mimarlık Bölümü 4.sınıf öğrencilerinin yarıyıl proje çalışmalarından oluşan Sosyal Sorumluluk Projesi Taraklı için Mimarlık Projesi gerçekleştirildi.

21 Nisan 2016 tarihinde Taraklı Kültür Müzesi’nde yapılan çalıştayda öğrencilerimiz, Taraklı’nın farklı bölgelerinde yapmış oldukları Meydan Tasarım Projelerini hem Taraklı Belediyesi hem de Taraklı Halkına sundular. Projeleri ile ilgili görüş alma fırsatı yakaladılar.

Öğrencilerimiz, 25 Nisan 2016 tarihinde Beykent Üniversitesi’nde gerçekleştirilen çalıştayda ise projelerini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Karahan, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkahraman ve Eski Çevre Bakanı Ali Talip Özdemir’e sundular.

Mimarlık Bölümü öğrencilerinin, öğretim üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirilen çalıştaydaki projeler Beykent Üniversitesi Ayazağa-Maslak Yerleşkesi’nde sergilendi.