Sinema ve TV Sanatta Yeterlik öğrencisi Ezgi Karaata, Tez Filmiyle İspanya’da Ödül Aldı
Tarih: 13 Mayıs 2016

Ezgi Karaata, “Zaman Zaman İçinde” isimli hareketli grafik tez filmi ile İspanya’da düzenlenen “Promofest – Short of the Year” isimli kısa film yarışmasında “Click for Festivals – Special Mention” ödülünü kazandı.

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Sinema ve TV Sanatta Yeterlik öğrencisi Ezgi Karaata, “Zaman Zaman İçinde” isimli hareketli grafik tez filmi ile İspanya’da düzenlenen “Promofest – Short of the Year” isimli kısa film yarışmasında “Click for Festivals – Special Mention”  ödülünü kazandı.

Dünya çapında 500’den fazla filmin arasından Türkiye’yi temsil eden tek film olma özelliğini taşıyan, Geleneksel Türk Sanatlarından yararlanarak farklı, çağdaş bir bakış açısıyla ve uzun bir emek uğraşıyla gerçekleştirilen filmin danışmanlığını Sinema-TV Anasanat Dalı Başkanı Prof. Dr. Oğuz Makal yaptı.

Beykent Üniversitesi olarak öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.