Üniversitemiz 41. TEMÖB Etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı
Tarih: 24 Şubat 2016

Üniversitemiz 41. TEMÖB Etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrencileri tarafından yürütülen TEMÖB’ün 41’incisi Beykent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Türkiye'nin ilk ve en büyük öğrenci organizasyonu olan Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrencileri Buluşması (TEMÖB), 1996 yılından beri, Türkiye’de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Endüstri Mühendisliği eğitimi veren üniversitelerin öğrencilerini ortak bir platformda bir araya getirmektedir. Bu buluşmalar sırasında, akademik ve iş dünyasının önde gelen isimleri, TEMÖB için belirlenmiş konuyla ilgili değerli bilgilerini katılımcı öğrencilerle paylaşmaktadır. 

Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrencileri tarafından yürütülen ve her yıl farklı bir üniversitenin ev sahipliğinde gerçekleşen TEMÖB’ün 41’incisi  Beykent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübünün ev sahipliğinde 10-14 Şubat tarihleri arasında Beykent Üniversitesi Ayazağa-Maslak Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.  

50 farklı üniversiteden 250 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinliğin açılışı Eleman.net CEO’su Savaş Ünsal tarafından gerçekleştirildi. Farklı sektörlerden konuşmacıların kendilerine farklı bakış açıları kazandırdığını ifade eden öğrenciler, gelecekteki meslektaşlarıyla tanışmaktan ve deneyimlerini paylaşmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.