Sanata Spiral Yolculuk Sergisi Gerçekleştirildi
Tarih: 15 Şubat 2016

Sanata Spiral Yolculuk Sergisi Gerçekleştirildi

Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerimizin çalışmalarından oluşan sergi, 11-13 Ocak tarihleri arasında Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde sanatseverlerle buluştu.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin çalışmalarından oluşan sergi, 11-13 Ocak tarihleri arasında Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.

Grafik Tasarım, İletişim ve Tasarım ile Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinin yapmış oldukları çalışmalardan oluşan serginin açılışını; Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin Karahan, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Rektör Yardımcımız ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ebru Ural gerçekleştirdi.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği serginin ana teması; spiralin sonsuz yolculuğu ile sanatın sonsuzluğa açılan kapısına dikkat çekmekti.