Üniversitemiz Türk Müziği Korosu Yıl Sonu Konseri Büyük Bir Coşku ile Gerçekleştirildi
Tarih: 19 Ocak 2016

Şef Leyla Atay yönetiminde çalışmalarına devam eden Beykent Üniversitesi Türk Müziği Korosu Yıl Sonu Konseri 24 Aralık Perşembe günü Ayazağa-Maslak Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yıl boyunca öğrencilerimizin ve öğretim üyelerimizin büyük desteği ile çalışmalarına devam eden korumuzun ilk konserine katılım oldukça yoğundu. Zeybek, uzun hava ve türkülerin seslendirildiği konser uzun süre ayakta alkışlandı.

Türk Müziği Korumuz, çalışmalarına şubat ayı içerisinde salı günleri 14.00-16.30 saatleri arasında Ayazağa-Maslak Yerleşkesi 223 numaralı sınıfta devam edecektir.