Yrd. Doç. Dr. İsmail Erkan ÇELİK  TOYP (Ten Outstanding Young  Persons Of the World) Özel Onur Ödülü Kazandı
Tarih: 29 Kasım 2015

Yrd. Doç. Dr. İsmail Erkan ÇELİK TOYP (Ten Outstanding Young Persons Of the World) Özel Onur Ödülü Kazandı

JCI (Junior Chamber International) tarafından bu yıl yirmi birincisi düzenlenen TOYP (Ten Outstanding Young Persons Of the World) ödül töreni ve gala gecesi görkemli bir törenle 28 Kasım Cumartesi günü Doğuş Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

JCI (Junior Chamber International) tarafından bu yıl yirmi birincisi düzenlenen TOYP (Ten Outstanding Young  Persons Of the World) ödül töreni ve gala gecesi görkemli bir törenle 28 Kasım Cumartesi günü Doğuş Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Toyp 2015 Direktörü Hüseyin Gömleksizoğlu ve sevilen sunucu Günnur Öztürk’ün yaptığı, dünyanın en prestijli projelerinden biri olan bu özel gecede farkı alanlarda gösterdikleri üstün başarıları nedeniyle Türkiye’nin en başarılı, girişimci 10 genci ödüllendirildi.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Erkan Çelik; bu anlamlı gecede TOYP Özel Onur Ödülünü kazandı. Ödülünü büyük bir mutlulukla alan Çelik konuşmasında; kendisini bu ödüle layık gördükleri için JCI ve TOYP yönetimine teşekkür etti.

Beykent TV’den canlı olarak yayınlanan ödül töreninde Bilimsel Önderlik kategorisinde birinci olan Ali Koşar’a; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Emin Karahan, Siyaset-Hukuk ve Kamu Yönetimi alanında birinci olan Güneş Unuvar’a Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Dinçkol, Fen ve Teknik Gelişme alanında birinci olan Mehmet Z. Baykara’ya Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sakin Öner, Çevre Korumacılığı ve Ahlaki Önderlik alanında birinci olan Gökhan Yıldırım’a Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Süslü tarafından plaketleri takdim edildi.

Bu özel gecede; İş Dünyası-Ekonomik ve/veya Girişimcilik, İnsan Haklarına, Çocuklara ve Dünya Barışına Katkı, Kişisel Başarı-İnsanlığa ve Gönüllü Kuruluşlara Hizmet, Tıbbi Yenilik ve Buluşlar, Kültürel Başarı alanlarında Türkiye’de başarılı çalışmalar yapan TOYP 2015’de birinci olan gençler büyük bir coşku ile ödüllendirildi.

Birbirinden değerli katılımcıların olduğu TOYP 2015 Ödül Töreni ve Gala Gecesi Doğuş Üniversitesi Dans Kulübünün gösterisi ile sona erdi.