Prof. Dr. Ali Vahit Turhan Fransız Hükümeti Tarafından Chevalier Des Palmes Académiques İle Onurlandırıldı
Tarih: 09 Kasım 2015

Prof. Dr. Ali Vahit Turhan, iki ülke arasında dostluk ve barış çalışmalarından dolayı Fransız Hükümeti tarafından Chevalier des Palmes Académiques nişanıyla ödüllendirildi

Türkiye-Fransa ilişkilerinin gelişmesine üstün katkılar sağlayan kişilere verilen Chevalier des Palmes Académiques töreni 04 Kasım 2015 tarihinde Fransız Sarayı’nda (Palais de France) gerçekleştirildi.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Vahit Turhan, iki ülke arasında dostluk ve barış çalışmalarından dolayı Fransız Hükümeti tarafından Chevalier des Palmes Académiques nişanıyla ödüllendirildi.

Fransa İstanbul Başkonsolosu Madame Muriel Domenach yaptığı konuşmasının ardından Prof. Dr. Ali Vahit Turhan’a nişanını taktı. Pof. Dr. Ali Vahit Turhan; Türkiye-Fransa ilişkilerinin gelişmesindeki çalışmalarından dolayı kendisini bu nişanla onurlandıran Fransız Hükümetine teşekkür etti.

Resmi Tören; konuşmaların ardından yapılan kokteyl ile sona erdi.

Beykent Üniversitesi Yönetimi olarak değerli hocamızı gösterdiği üstün başarıdan dolayı tebrik ederiz.