Üniversitemiz Öğrencilerine İş Hayatı ve İş Arama Sürecinde Destek Olmak İçin İŞKUR İrtibat Noktası Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) Biriminde Hizmete Girmiştir
Tarih: 30 Ekim 2014

Üniversitemiz öğrencilerine iş hayatı ve iş arama sürecinde destek olmak için İŞKUR İrtibat Noktası Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) biriminde hizmete girmiştir.

14.03.2014 tarihinde Türkiye İş Kurumu ve üniversitemiz arasında protokol imzalanmış ve İŞKUR İrtibat Noktası üniversitemizin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) biriminde hizmete başlamıştır. Haftanın iki günü (Salı ve Perşembe) 09:00-15:00 saatleri arasında hizmet verecek olan İŞKUR İrtibat Noktası, öğrencilerimizin iş arama, staj, iş ve meslek danışmanlığı imkanlarından faydalanmalarına olanak sağlayacaktır.

İş ve Meslek Danışmanlığı Nedir?

A) İŞKUR; Danışmanlık Hizmetleri Konusunda Bilgilenmenizi Sağlar

B) Bireysel ve Grup Görüşmesi Yapar

C) İşgücü Piyasası ve İş Arama Becerileri Hakkında Bilgilenmenizi Sağlar

D) Kişileri Doğru Eşleştirmeyle Bilgi ve Yeteneğine Uygun İşe Yönlendirir

E) İş Arayanları Eğitici Seminer, Söyleşi, Konferans Düzenler

Bu hizmetlerden faydalanmak isteyen öğrencilerimiz salı ve perşembe günleri, 09:00-15:00 saatleri arasında Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı birimindeki danışman arkadaşlarımızla görüşebilir.