Yerleşkeler
Tarih: 12 Kasım 2023

SEO Teknikleri Eğitimi (Temel ve Orta Seviye)

İstanbul Beykent Üniversitesi Onaylı SEOCU.COM İş Birliği ile

Tarih: 12.11.2023 (6 Saat)

Yer: İstanbul Beykent Üniversitesi Taksim Yerleşkesi

SEO (Search Engine Optimization) Nedir?

SEO, web sitelerinin özellikle Google ve diğer arama motorlarında belirlenen anahtar kelimelerde daha üst sıralarda yer alabilmesi için gerçekleştirilen stratejik bir çalışmadır. Bu, sitelerin arama motoru algoritmalarına uygun şekilde optimize edilmesini içerir, böylece organik arama sonuçlarında daha görünür hale gelirler. SEO, içerik, teknik altyapı, bağlantı yönetimi ve kullanıcı deneyimi gibi çeşitli unsurları kapsayan bir disiplindir ve temel amacı, hedef kitleye daha etkili ve rekabet avantajı sağlayacak bir biçimde ulaşmaktır.

Daha Detaylı Bilgi: https://www.seocu.com/seo

Eğitim Hakkında:

Bu 6 saatlik etkileşimli eğitim, dijital pazarlama ve web varlıklarını geliştirmek isteyen herkes için temel ve orta düzey SEO bilgisi sunmaktadır. Katılımcılar, bu eğitimle birlikte web sitelerini arama motorlarında daha görünür kılmak, trafiklerini artırmak ve çevrimiçi varlıklarını güçlendirmek için gerekli stratejik becerilere sahip olacaklardır.

Eğitimin Faydaları:

SEO Temelleri: Arama motorlarının çalışma prensipleri, anahtar kelimeler ve temel SEO stratejileri hakkında kapsamlı bir anlayış edinin.

Site İçi Optimizasyon: Web sitenizin içeriğini ve yapısını optimize etme becerilerini kazanarak kullanıcı deneyimini artırın.

Backlink Stratejileri: Kaliteli bağlantılar elde etme ve sitenizin otoritesini artırma konusunda pratik bilgiler edinin.

Analitik Kullanımı: Google Analytics gibi araçları kullanarak performansı değerlendirme ve iyileştirme yeteneklerini geliştirin.

Güncel Trendler: SEO dünyasındaki en son gelişmeleri takip ederek stratejilerinizi güncel tutma yeteneği kazanın.

Eğitim İçeriği:

SEO Temelleri ve Terminoloji

Anahtar Kelime Araştırması ve Stratejiler

Site İçi SEO Optimizasyonu

Backlink Oluşturma ve Stratejiler

SEO Araçları ve Analitik Kullanımı

Güncel SEO Trendleri ve İlerlemiş Stratejiler

Kimler Katılmalı:

Dijital Pazarlama Uzmanları

İnternet Girişimcileri

Web Geliştiricileri ve Tasarımcılar

Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri

Küçük İşletme Sahipleri

Pazarlama ve İletişim Öğrencileri

Bilişim Öğrencileri

Eğitmen Bilgisi:

Bilgisayar mühendisliği ve Reklamcılık alanlarında eğitim alan Volkan SUCU, yazılım ve SEO alanında kendini geliştirmiş, önemli projelerde yer almıştır. 2008 yılında faaliyetlerine başlayan ve günümüzde arama motoru optimizasyonu alanında +1000 projeye imza atan SEOCU.COM ajansının ortağı ve yöneticisidir.

Eğitim Kayıt;