Yerleşkeler

Eğitim Süresi: 12 GÜN / 48 SAAT
Eğitim Türü: Online Eğitim
Eğitim Gün ve Saatleri: Cumartesi, Pazar / 10:00-14:00

Beykent Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BÜSEM) ile ARC Enstitüde UNREAL ENGINE ile İnteraktif Proje ve Görselleştirme Eğitimi

Beykent Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile ARC Enstitü işbirliği kapsamında düzenlencek olan Unreal Engine Eğitimi ile sabit ve hareketli (animasyon) görselleştirme çalışmalarının (render) gerçekleştirilmesi, içerisinde gezilebilen, kapı, ışık vb. bileşenlerin açılıp kapatılabilmesi gibi etkileşimlerin bulunduğu sahnelerin oluşturulması ve bu sahneler içerisinde grafik menüler ile farklı malzeme/model alternatiflerinin gerçek zamanlı olarak değiştirilip gösterilebilmesi için gerekli olan konuları öğrenebilirsiniz.

EĞİTİM SONUNDA HANGİ BECERİLERİ ELDE EDECEKSİNİZ?

• Unreal Engine çalışma mekaniklerine hakimiyet
  • Farklı programlarda (Öncelikle 3ds Max) hazırlanan sahnelerin Unreal Engine'a aktarıp, düzenleyebilme
  • Unreal Engine ile görselleştirme (Render ve Animasyon)
  • Blueprint sistemi ile interaktif projeler oluşturma
  • Widget kullanımı ile sahne içerisindeki interaktif sistemlerin menülerle kontrolü
  • Proje paketleme ve sahneleri farklı cihazlarda çalışacak hale getirme

EĞİTİM İÇERİĞİ

• 3ds Max ile, Unreal Engine’a aktarılmaya uygun model / sahne oluşturma süreçleri
  • Unreal Engine’a aktarılabilecek nitelikteki V-Ray malzemelerinin oluşturulması
  • 3ds Max ortamında hazırlanmış sahnelerin, Unreal Engine’a aktarılması
  • Unreal Editor arayüzünde çalışma mekanikleri
  • Unreal Editor içerisinde geometri oluşturma süreçleri
  • Unreal Engine ile sahne aydınlatma yöntemleri
  • Unreal Material Editor ile malzeme oluşturma ve düzenleme süreçleri
  • Unreal Engine ile sabit ya da hareketli görüntülerin (renderların) alınması
  • Çarpışma mekaniklerinin eklenmesi ile sahnede gerçekçi gezinti dinamiklerinin oluşturulması
  • Blueprint kullanım mekanikleri ve sahneye etkileşimli aksiyonların eklenmesi (kapı açılması   vb.)
  • Widget kullanımı ile menülerin oluşturulması
  • Marketplace kullanımı ile sahneye hazır obje ve özellikler eklenmesi
  • Unreal Engine sahneleri için optimizasyon yöntemleri
  • Interaktif (içinde gezinti yapılabilen, etkileşime girilebilen) Unreal Engine projelerinin paketlenme ve son kullanıcıya sunulma süreçleri

Eğitime Dair Detaylı Bilgi:

Detaylı Bilgi için Tıklayınız!

Eğitime Kayıt Olmak İçin:

BUSEM Sepet için Tıklayınız!

Eğitimlerimizde Beykent Üniversitesi Öğrenci, Mezun Ve Personeline Özel %15 Ek İndirim Fırsatından Faydalanmak İçin Ödeme İşleminden Önce Bizimle İletişime Geçebilirsiniz.

*Eğitim Ücreti: 5.500,00 TL (KDV DAHİL)

*Anlaşmalı bankalara 3 taksit imkanı bulunmaktadır.

Online Ödeme

Banka: TEB Bankası 407-Beylikdüzü E-5 şubesi

Banka Hesap Adı: BEYKENT ÜN.SAĞL.HİZ.İNŞ.TAAH.SANTİCLTDŞTİ

Banka Hesap No: 68010329

IBAN No: TR850003200000000068010329

NOT: Dekontun açıklama kısmına ‘’BUSEM&ARC Enstitü UNREAL ENGINE İLE İNTERAKTİF PROJE VE GÖRSELLEŞTİRME EĞİTİMİ’’ Bedeli, Katılımcının Adı Soyadı ve T.C. Kimlik Numarası" yazmayı/yazdırmayı unutmayınız. Eksik açıklama ile yapacağınız ödemeler kayıt işlemlerinizin gecikmesine sebep olabilir.

*Ödeme yapılması durumunda sem@beykent.edu.tr adresine dekontun görselinin gönderilmesi gerekmektedir.