Yerleşkeler
Tarih: 30 Mart 2021

İkna ve İletişim Psikolojisi

Eğitmen:
Prof. Dr. Cenk. Demirkıran & İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölüm Başkanı
Tarih: 30.03.2021
Eğitim Süresi: 8 saat
Düzenleyen: Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
*Eğitimimiz ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir.

Eğitimin Amacı
İkna ve Psikoloji Eğitimi ile, konuşmalarınızı ikna edici bir şekilde
nasıl sunacağınızın yanı sıra, insanların bunu kendi işlerinde nasıl etkili bir şekilde kullanabileceğini öğrenirsiniz. İkna ve psikoloji Eğitimi, haberleşmenin genel maddelerinden biri olan, ikna sürecinin psikolojik yönüne, yani büyük bir oranla algı yönetimine odaklanmak suretiyle toplumun genel yapısına uyan yöntemleri bol örneklemelerle katılımcılara aktarmayı amaçlamaktadır.

Katılımcı Profili
İkna ve İletişim Psikolojisi Eğitimi programına yöneticiler, yönetici adayları, satış-pazarlama çalışanları ve kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen tüm kademe çalışanlar katılabilirler.

Başvuru için tıklayınız.

Katılım Bedeli: 220 TL (KDV Dahil)

Online Ödeme için tıklayınız.

Banka: TEB Bankası 407-Beylikdüzü E-5 şubesi
Banka Hesap Adı: BEYKENT ÜN.SAĞL.HİZ.İNŞ.TAAH.SANTİCLTDŞTİ
Banka Hesap No: 68010329
IBAN No: TR850003200000000068010329

*Dekontun açıklama kısmına " İkna ve İletişim Psikolojisi Eğitimi" Bedeli, Katılımcının Adı Soyadı ve T.C. Kimlik Numarası" yazmayı/yazdırmayı unutmayınız. Eksik açıklama ile yapacağınız ödemeler kayıt işlemlerinizin gecikmesine sebep olabilir.

Belge:
Devamlılık şartını sağlayan katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecektir.