Yerleşkeler
Tarih: 25 Şubat 2020

Mezunumuz Kayalı, Geleceğin Mimarlarıyla Buluştu

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 2016 mezunumuz Yüksek Mimar Nur Kayalı, Prof. Dr. Nevin Çekirge tarafından verilen ‘Mimari Tasarımda Sürdürülebilirlik İlkeleri’ dersi kapsamında, öğrencilerimizle bir araya geldi.

Kayalı, fakültemizin öğretim üyesi Prof. Dr. Çekirge’nin daveti üzerine, sürdürülebilir mimari alanında öğrencilerimize deneyimlerini aktardı ve onlardan gelen soruları cevapladı.

Mezuniyetinin ardından, Londra’da bulunan Architectural Associatiton School of Architecture’da ‘Sustainable Enviromental Design’ konusunda yüksek lisans eğitimini tamamlayan Kayalı, Londra’da bulunan bürosunda mesleki çalışmalarını yürütmenin yanı sıra; sürdürülebilir mimarlık danışmanlığı hizmeti de vermektedir.