Yerleşkeler
Tarih: 09 Temmuz 2019

Uluslararası Su ile Yaşama Dair Tasarım Sempozyumu

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık (İngilizce) Bölümü tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Su ile Yaşama Dair Tasarım Sempozyumu, 9-10 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ayazağa – Maslak Yerleşkemizde düzenlenecek olan sempozyum kapsamında, su ile entegre edilmiş mekanlardan, yüzer yapı modellerine kadar su ile birlikte düşünülmüş tasarım ve uygulama biçimleri tartışılacak.

Sürdürülebilir bir yaşam için…

Tasarımcılar, mimarlar, mühendisler, sosyologlar, öğrenciler ve iklim değişikliğine duyarlı çözüm üretme ihtiyacı duyan herkesi suya odaklanan tasarımlarıyla birlikte, sürdürülebilir bir yaşam için düzenlenen sempozyumun başkanlığını ise, öğretim üyemiz Doç. Dr. İnanç Işıl Yıldırım yapacak.

Sempozyuma akademik konukların yanı sıra; Yüzer Mimarlık alanına odaklanmış, dünyaca ünlü Hollandalı mimarlık grubu waterstudio.NL’nin kurucusu ve baş mimarı Koen Olthuis da konuşmacı olarak katılım sağlayacak.

Daha fazla bilgi için: www.isdlw.org

Önemli Tarihler:

20 Haziran Özet Gönderimi (300 kelime)

3 Temmuz tam metin makale gönderimi

Sunumlar Türkçe ve İngilizce olarak yapılabilecektir.