Yerleşkeler
Tarih: 06 Temmuz 2019

1. Lisansüstü Eğitim Öğretim Değerlendirme Çalıştayı

Sosyal Bilimler Enstitümüz tarafından düzenlenen 1. Lisansüstü Eğitim Öğretim Değerlendirme Çalıştayı, Taksim Yerleşkesi Adem Çelik Amfisinde gerçekleştirildi.

Çalıştayın ilk oturumunda, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans (İngilizce) Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Vedat Akman uluslararası yayınlar için profesyonel önerileri gündeme taşıdı. Öğrenci Dekanımız Serhat Butur ise, mezunlarımız için kariyer imkânlarından bahsetti.

Çalıştayın ikinci oturumunda ise, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Erkut Altındağ, doktora ve post doktora bilgilendirmesinin yanı sıra, yurtiçi ve yurtdışı araştırma burslarına ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, Düzce Üniversitesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Erkan Taşkıran da A+ dergilerde yayıncılığın kurallarına ilişkin sunum gerçekleştirdi.