Yerleşkeler
Tarih: 26 Haziran 2019

‘‘Diş Hekimliğinde Dijital Teknoloji ve Rehberli Implant Cerrahisi’’ Konulu Sempozyum Gerçekleştirildi

Üniversitemizin Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen, ‘‘Diş Hekimliğinde Dijital Teknoloji ve Rehberli Implant Cerrahisi’’ konulu sempozyum Taksim Yerleşkemizde gerçekleştirildi.

Diş hekimliğinde dijital teknolojiye dair son gelişmelerin değerlendirildiği ve rehberli implant cerrahisinin giderek artan önemine vurgu yapılan sempozyum, dört oturum olarak düzenlendi. İlk oturumda, ‘Kliniğimizdeki Dijital Teknolojiyi Implant Tedavilerine Nasıl Entegre Edebiliriz?’ sorusunun cevabı aranırken, ikinci oturumda ise, ‘3D Dental Print uygulamaları – 3D Dental Printing Applications’ konusu ele alındı.

Sempozyumun üçüncü oturumunda ‘Rehberli Implant Cerrahisi’ ile ilgili değerlendirmeler yapıldı ve son oturumda ise, ‘Implantolojide Öngörülebilir Sonuçlar İçin Cerrahi Rehber Kullanımı’ masaya yatırıldı.