Yerleşkeler
Tarih: 26 Haziran 2019

Dijital Reklamcılık Çalıştayı Başlıyor

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından düzenlenen Dijital Reklamcılık Çalıştayı, 27 Haziran 2019 tarihinde 11.00 – 15.00 arası gerçekleştirilecek.

Ayazağa – Maslak Yerleşkemizdeki çalıştay, İlancılık Eş Başkanı Ender Merter’in moderatörlüğünde, alanında uzman isimleri ağırlayacak.

Çalıştayda, Üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Mihriban Akyol Akın, Doğuş Üniversitesi’nden Prof. Dr. Funda Savaş gün, Maltepe Üniversitesi’nden Doç. Dr. Gürdal Ülger, Arel Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Begümhan Göktürk, İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Deniz Akbulut, 4129 Grey firmasından Kreatif Direktör Ahmet Terzioğlu, PCA firmasından Murat Berkant Kuru, İnnova Bilişim firmasından pazarlama İletişim Yöneticisi Neslihan Çift ve Starcom, P&G Strateji ve Müşteri İlişkileri Grup Yöneticisi İlker Gaon deneyimlerini paylaşacak.