17 May, 2022, 10 AM-5 PM
10.00-10.15 Açılış Konuşması Prof. Dr. Murat Ferman
1. Oturum 10.15 – 11.00 Doç. Dr. Lütfü Savaş - Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı İpek Aslan - Unesco Gastronomi Evi Müdürü
2. Oturum 11.00 – 12.15 Özay Akar - Radisson Blu Şişli Director and F&B Operations Müge Ergül - Tutti Kurucu Şef Mihta Yıldırımtaş - Morini Mutfak Şefi
12.15- 12.30 Murat Aslan - Big Chefs Mutfak Koordinatörü
12.30 – 14.00 Öğle Arası Hatay Lezzetleri ve Buluşmamıza Destek Veren Sponsorlarımızın İkramları
3. Oturum 14.00 – 15.00 Nadir Güllü - Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Develi - Develi Restoranları Yönetim Kurulu Üyesi – Turyid Yönetim Kurulu Üyesi
4. Oturum 15.00-16.30 Umut Karakuş - Muutto Chef & Owner Mehmet Faruk Yardımcı - JW Marriot Marmara Sea Executive Chef Yasemin Ataman - Chef & Culinary Manager İpek Altuntaş - Glutensiz.com Üretim Şefi, Beykent Üniversitesi Aşçılık Programı 2009 Mezunu Dorukhan Çam - Turkish Do&Co Flenk Şef, Beykent Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2017 Mezunu
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Esat Özata
Tarih: 17.05.2022 Saat: 10.00 Etkinlik Yeri: Hadımköy Yerleşkesi Adem Çelik Kongre Salonu Düzenleyen: Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı, Öğrenci Dekanlığı, Gastronomi Kulübü, Aşçılık Kulübü
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için, amacımızla sınırlı ve geçildiği uygun şekilde ve size iletişimiz analiz etmek için çerez kullanıyoruz. Çerezlerin nasıl kullandığımızı incelemek ve çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi öğrenmek için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.