Beykent Etkinliker Listeleme Sayfası

Mühendislikte İnsan Zirvesi'19

IEEE Kulübümüz her sene olduğu gibi Mühendislikte İnsan Zirvesi etkinliğini Ayazağa - Maslak Yerleşkesi Adem Çelik Konferans Salonunda gerçekleştirdi.

Mühendislikte İnsan Zirvesi’19 (MİZ’19),  Beykent Üniversitesi ve Marmara bölgesindeki diğer üniversitelerden IEEE gönüllüleri, üniversite öğrencileri ve lise öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen bir etkinliktir. Bu etkinlikte, komitemizin asıl hedefi olan kadınların ve erkeklerin topluluk içinde çeşitli yeteneklerini kullanarak insanlığın yararına yenilik yapmak için çalıştığı birlikteliği göstermenin yanı sıra farklı üniversitelerin IEEE üyelerinin bir araya gelerek fikir alışverişi yapmalarını, geleceğin mühendislerinin tanışarak birlikte bir şeyler üretme fırsatını sunmasıydı.

Mühendislikte İnsan Zirvesi Katılımcıları:

- Dr. Meltem TARHAN KAYHAN (Koç Üniveristesi KUMPEM Forum Direktörü)

- Selin TÜRKMENOĞLU (Signify (Philips Lighting))

- Murat YEŞİLDERE (Egon Zehnder)

- Seda SIRMA UGUZ (Luce di Seda)

- Burak ZENGİN (Kreatif CV)