Üniversitemize 8 Öğretim Üyesi Alınacaktır
Tarih: 03 Mart 2019

Üniversitemize 8 Öğretim Üyesi Alınacaktır

Yayınlanma Tarihi - Günü: 04.10.2015
Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Öğretim Üyesi-Öğretim Gör. Alanı Ek Açıklamalar
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret * 1 Uluslararası Ticaret, İktisat Prof., Doç.,Yrd.Doç.
İletişim Fakültesi Görsel İletişim 1 Görsel İletişim, Görsel İletişim Tasarımı, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı, İletişim, İletişim Bilimleri Prof., Doç.,Yrd.Doç.
Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği ** 1 Bilgisayar Mühendisliği Yardımcı Doçent
Endüstri Mühendisliği (İngilizce) ** 1 Endüstri Mühendisliği Yardımcı Doçent
Kimya Mühendisliği 1 Kimya Mühendisliği Doçent
Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi 1 İşletme Yönetimi, Yönetim ve Organizasyon Yardımcı Doçent
İşletme Yönetimi * 1 İşletme Yönetimi, Örgütsel Davranış Yardımcı Doçent
Odyometri 1 Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Yardımcı Doçent
* Dil Yeterliliği Olan Öğretim Üyesi Tercih Edilecektir.
** Dil Yeterliliği Olan Öğretim Üyesi Alınacaktır.
Üniversitemize 8 Öğretim Üyesi alınacaktır.
Başvurular18.10.2015 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır. Öğretim Üyesi başvuruları, dilekçe ekinde YÖK formatlı özgeçmiş ve yayın listelerinin Personel Daire Başkanlığı'na posta ile ya da elden teslim edilmesi suretiyle yapılacaktır. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.