Üniversitemize 2 Öğretim Görevlisi Alınacaktır

Üniversitemize 2 Öğretim Görevlisi Alınacaktır

Yayınlanma Tarihi:23.06.2017
Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Öğretim Elemanı Alanı EkAçıklamalar
Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret 1 Dış Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Finans alanlarından birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Dış Ticaret, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslararası Ticaret ve Finans alanlarının birinden lisans mezunu olup, belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Moda Tasarımı 1 Moda Tasarımı, Tekstil ve Moda Tasarımı, Moda ve Tekstil Tasarımı, Tekstil Tasarımı alanlarından birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Moda Tasarımı, Tekstil ve Moda Tasarımı, Moda ve Tekstil Tasarımı, Hazır Giyim Öğretmenliği, Moda Giyim Tasarımı alanlarının birinden lisans mezunu olup, belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Üniversitemize 2 Öğretim Görevlisi alınacaktır.
Başvurular 07.07.2017 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır. Öğretim Görevlisi başvuruları için detaylı bilgiye https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/ adresinden ulaşılabilir. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.