Üniversitemize 9 Öğretim Görevlisi, 2 Araştırma Görevlisi Alınacaktır

Üniversitemize 9 Öğretim Görevlisi, 2 Araştırma Görevlisi Alınacaktır

Yayınlanma Tarihi:08.01.2018
Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Öğretim Elemanı Alanı Ek Açıklamalar
Meslek Yüksekokulu Eczane Hizmetleri 1 Eczacılık alanında tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Eczacılık alanında lisans mezunu olup, belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Sosyal Hizmetler 1 Sosyal Hizmet, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Sosyal Hizmet, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji alanlarının birinden lisans mezunu olup, belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Diş Protez Teknolojisi 1 Diş Hekimliği Fakültesi lisans mezunu olup, belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası protetik diş tedavisi alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
İç Mekan Tasarımı 3 İç Mimarlık, Mimarlık alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da İç Mimarlık, Mimarlık alanlarının birinden lisans mezunu olup, belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Otopsi Yardımcılığı 3 Kimya, Biyokimya, Biyomühendislik alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Kimya, Biyokimya, Biyomühendislik alanlarının birinden lisans mezunu olup, belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü / Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı 1 Hukuk alanında lisans mezunu olmak veya Hukuk alanında lisans mezunu olup Kamu Hukuku, Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku alanlarının birinden tezli yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
Özel Hukuk Bölümü / Medeni Hukuk Anabilim Dalı 1 Hukuk alanında lisans mezunu olmak veya Hukuk alanında lisans mezunu olup Özel Hukuk, Medeni Hukuk alanlarının birinden tezli yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
Üniversitemize 9 Öğretim Görevlisi, 2 Araştırma Görevlisi alınacaktır.
Başvurular 22.01.2018 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır. Öğretim Görevlisi başvuruları için detaylı bilgiye https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/ adresinden ulaşılabilir. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.