Üniversitemize 7 Öğretim Görevlisi, 3 Araştırma Görevlisi Alınacaktır

Üniversitemize 7 Öğretim Görevlisi, 3 Araştırma Görevlisi Alınacaktır

Yayınlanma Tarihi: 10.02.2017
Fakülte/Yüksekokul Bölüm/Program Öğretim Elemanı Alanı Ek Açıklamalar
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik 3 Beslenme ve Diyetetik, Gıda Mühendisliği, Gastronomi alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Beslenme ve Diyetetik, Gıda Mühendisliği, Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanlarının birinden lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 5 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Çocuk Gelişimi 1 Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Öğretmenliği alanlarından birinden lisans mezunu olmak veya Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Öğretmenliği alanlarından birinde yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak Arş.Gör.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon 3 Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da aynı alanlardan lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 5 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
1 Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanlarından birinden lisans mezunu olmak veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanlarından birinde yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak. Arş.Gör.
Sağlık Yönetimi 1 Lisans ve yüksek lisansını Sağlık Yönetimi, Sağlık İdaresi alanlarında tamamlamış ve aynı alanlarda doktora öğrencisi olmak. Arş.Gör.
Hemşirelik 1 Hemşirelik, Hemşirelikte Yönetim alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 5 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Üniversitemize 7 Öğretim Görevlisi, 3 Araştırma Görevlisi alınacaktır.
Başvurular, 24.02.2017 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır. Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi başvuruları için detaylı bilgiye https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/ adresinden ulaşılabilir. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.