Üniversitemize 24 Öğretim Üyesi  (Prof., Doç., Yrd.Doç.) Alınacaktır

Üniversitemize 24 Öğretim Üyesi (Prof., Doç., Yrd.Doç.) Alınacaktır

Yayınlanma Tarihi:19.11.2016
Fakülte/Yüksekokul Bölüm/Program Öğretim Üyesi Alanı Ek Açıklamalar
Fen-Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı* 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Prof., Doç., Yrd.Doç.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ** 2 İnsan Kaynakları Yönetimi, İnsan Kaynakları Prof., Doç.
3 Yönetim ve Organizasyon Prof., Doç.
1 Stratejik Yönetim Prof., Doç.
2 Örgütsel Davranış Prof., Doç.
1 Toplam Kalite Yönetimi Prof., Doç.
1 İşletme Yönetimi Prof., Doç.
İktisat** 1 İktisat Prof., Doç., Yrd.Doç.
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi** 1 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler Prof., Doç., Yrd.Doç.
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği** 1 İnşaat Mühendisliği / Yapı Prof., Doç., Yrd.Doç.
İç Mimarlık (İngilizce)* 2 İç Mimarlık, Mimarlık Prof., Doç., Yrd.Doç.
Mimarlık (İngilizce)* 1 Mimarlık Prof., Doç., Yrd.Doç.
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Endüstri Ürünleri Tasarımı (İngilizce)* 2 Endüstri Ürünleri Tasarımı, Mimarlık, İç Mimarlık Prof., Doç., Yrd.Doç.
Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema - TV (İngilizce)* 2 Sinema - TV Prof., Doç., Yrd.Doç.
Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku 1 Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Prof., Doç., Yrd.Doç.
Özel Hukuk 1 Medeni Hukuk Prof., Doç., Yrd.Doç.
1 Ticaret Hukuku Prof., Doç., Yrd.Doç.
* Dil yeterliliği olan öğretim üyesi alınacaktır.
** Dil yeterliliği olan öğretim üyesi tercih edilecektir.
Üniversitemize 24 Öğretim Üyesi (Prof., Doç., Yrd.Doç.) alınacaktır
Başvurular, 04.12.2016 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır. Öğretim Üyesi başvuruları, dilekçe ekinde YÖK formatlı özgeçmiş ve yayın listelerinin Personel Daire Başkanlığına posta ile ya da elden teslim edilmesi suretiyle yapılacaktır. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.