Üniversitemize 21 Öğretim Görevlisi Alınacaktır

Üniversitemize 21 Öğretim Görevlisi Alınacaktır

Yayınlanma Tarihi: 10.09.2016
Fakülte/Yüksekokul Bölüm/Program Öğretim Elemanı Alanı Ek Açıklamalar
Meslek Yüksekokulu Patoloji Laboratuvar Teknikleri 2 Biyoloji, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Biyoloji, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Çocuk Gelişimi 1 Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Öğretmenliği alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Öğretmenliği alanlarının birinden lisans mezunu olup, belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Radyoterapi 2 Radyoterapi, Radyoloji, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Radyoterapi, Radyoloji, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Mimari Restorasyon 2 Mimarlık, Mimari Restorasyon birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Mimarlık, Mimari Restorasyo alanlarının birinden lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Bilgisayar Programcılığı 2 Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği alanlarının birinden lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Anestezi 2 Anestezi, Acil Yardım ve Afet Yönetimi, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Anestezi, Acil Yardım ve Afet Yönetimi, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Radyo ve Televizyon Programcılığı 1 Radyo ve Televizyon, Televizyon Haberciliği ve Programcılığı alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Radyo ve Televizyon, Televizyon Haberciliği ve Programcılığı alanlarının birinden lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Tekstil Teknolojisi 2 Tekstil Tasarımı, Moda Tasarımı, Moda ve Tekstil Tasarımı, Tekstil ve Moda Tasarımı, Tekstil Mühendisliği alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Tekstil Tasarımı, Moda Tasarımı, Moda ve Tekstil Tasarımı, Tekstil ve Moda Tasarımı, Tekstil Mühendisliği alanlarının birinden lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Tıbbi Laboratuvar Teknikleri 2 Biyoloji, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Biyoloji, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Optisyenlik 1 Tıp Fakültesinden lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
İlk ve Acil Yardım 2 Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Diyaliz 2 Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Üniversitemize 21 Öğretim Görevlisi alınacaktır.
Başvurular, 01.10.2016 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır. Öğretim Görevlisi başvuruları için detaylı bilgiye https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/ adresinden ulaşılabilir. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.