Üniversitemize 2 Öğretim Görevlisi Alınacaktır

Üniversitemize 2 Öğretim Görevlisi Alınacaktır

Yayınlanma Tarihi:12.02.2018
Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Öğretim Elemanı Alanı Ek Açıklamalar
Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat hizmetleri 1 Turizm İşletmeciliği alanında tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği, Turizm ve Otelcilik, Seyahat İşletmeciliği alanlarının birinden lisans mezunu olup, belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik 1 Sağlık Yönetimi alanından tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Sağlık Yönetimi, Sağlık İdaresi alanlarının birinden lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Üniversitemize 2 Öğretim Görevlisi alınacaktır.
Başvurular 26.02.2018 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır. Öğretim Görevlisi başvuruları için detaylı bilgiye https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/ adresinden ulaşılabilir. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.