Üniversitemize 17 Öğretim Üyesi (Prof., Doç., Yrd.Doç.) Alınacaktır

Üniversitemize 17 Öğretim Üyesi (Prof., Doç., Yrd.Doç.) Alınacaktır

Yayınlanma Tarihi: 05.01.2017
Fakülte/Yüksekokul Bölüm/Program Öğretim Üyesi Alan Ek Açıklamalar
Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı 1 Anatomi Prof., Doç., Yrd.Doç.
Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı 1 Periodontoloji Yardımcı Doçent
Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Prof., Doç., Yrd.Doç.
İletişim Fakültesi Yeni Medya 1 Gazetecilik Yardımcı Doçent
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Endüstri Ürünleri Tasarımı (İngilizce) 1 Endüstri Ürünleri Tasarımı, Mimarlık, İç Mimarlık Prof., Doç., Yrd.Doç.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 2 İnsan Kaynakları Yönetimi, İnsan Kaynakları Prof., Doç.
2 Yönetim ve Organizasyon Prof., Doç.
1 Stratejik Yönetim Prof., Doç.
2 Örgütsel Davranış Prof., Doç.
1 Toplam Kalite Yönetimi Prof., Doç.
1 İşletme Yönetimi Prof., Doç.
Mühendislik - Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği 1 İnşaat Mühendisliği / Yapı / Hidrolik Prof., Doç., Yrd.Doç.
İç Mimarlık (İngilizce) 1 İç Mimarlık, Mimarlık Prof., Doç., Yrd.Doç.
Endüstri Mühendisliği (İngilizce) 1 Endüstri Mühendisliği Prof., Doç., Yrd.Doç.
Üniversitemize 17 Öğretim Üyesi (Prof., Doç., Yrd.Doç.) alınacaktır.
Başvurular, 19.01.2017 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır. Öğretim Üyesi başvuruları, dilekçe ekinde YÖK formatlı özgeçmiş ve yayın listelerinin Personel Daire Başkanlığı'na posta ile ya da elden teslim edilmesi suretiyle yapılacaktır. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.