Üniversitemize 14 Öğretim Üyesi  (Prof., Doç., Yrd.Doç.)  Alınacaktır

Üniversitemize 14 Öğretim Üyesi (Prof., Doç., Yrd.Doç.) Alınacaktır

Yayınlanma Tarihi:29.01.2017
Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Öğretim Üyesi Alanı Ek Açıklamalar
Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Yazılım Mühendisliği (İngilizce) 3 Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği Prof., Doç., Yrd.Doç.
İç Mimarlık (İngilizce) 1 İç Mimarlık, Mimarlık Prof., Doç., Yrd.Doç.
İç Mimarlık 1 İç Mimarlık, Mimarlık Yardımcı Doçent
Mimarlık (İngilizce) 2 Mimarlık, İç Mimarlık Prof., Doç., Yrd.Doç.
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Endüstri Ürünleri Tasarımı (İngilizce) 2 Endüstri Ürünleri Tasarımı, Mimarlık, İç Mimarlık Prof., Doç., Yrd.Doç.
Fen - Edebiyat Fakültesi Sosyoloji (İngilizce) 1 Sosyoloji, Sosyal Antropoloji Yardımcı Doçent
İngiliz Dili ve Edebiyatı 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Prof., Doç., Yrd.Doç.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri (İngilizce) 3 Yönetim Bilişim Sistemleri / Bilişim Prof., Doç., Yrd.Doç.
Üniversitemize14 Öğretim Üyesi (Prof., Doç., Yrd.Doç.) alınacaktır.
Başvurular,12.02.2017 günü saat 17:30'a kadaryapılacaktır. Öğretim Üyesi başvuruları, dilekçe ekinde YÖK formatlı özgeçmiş ve yayın listelerinin Personel Daire Başkanlığı'na posta ile ya da elden teslim edilmesi suretiyle yapılacaktır. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.