Üniversitemize 12 Araştırma Görevlisi Alınacaktır
Tarih: 15 Mart 2017

Üniversitemize 12 Araştırma Görevlisi Alınacaktır

Yayınlanma Tarihi:15.03.2017Fakülte/YüksekokulBölüm/ProgramÖğretim ElemanıAlanı Ek AçıklamalarSağlık Bilimleri YüksekokuluSağlık Yönetimi1Lisans ve yüksek lisansını Sağlık Yönetimi, Sağlık İdaresi alanlarında tamamlamış olmak ve Sağlık Yönetimi, Sağlık İdaresi alanlarından birinde doktora yapıyor olmak.Arş.Gör.Fen - Edebiyat FakültesiMütercim Tercümanlık (Rusça)1Lisans ve yüksek lisansını Rusça Mütercim Tercümanlık, Rus Dili ve Edebiyatı alanlarından birinde tamamlamış olmak ve Rusça Mütercim Tercümanlık, Rus Dili ve Edebiyatı alanlarından birinde doktora yapıyor olmak.Arş.Gör.İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiUluslararası Ticaret 1Lisans ve yüksek lisansını Uluslararası Ticaret, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası Finans, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslarararası İktisat alanlarından birinde tamamlamış olmak ve  Uluslararası Ticaret, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası Finans, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslarararası İktisat alanlarından birinde doktora yapıyor olmak.Arş.Gör.Güzel Sanatlar FakültesiGrafik Tasarım1Grafik Tasarım alanında lisans mezunu olmak veya Grafik Tasarım alanında yüksek lisans yapmış / yapıyor olmak.Arş.Gör.İletişim ve Tasarım1Lisans ve yüksek lisansını İletişim ve Tasarım, İletişim Tasarımı ve Yönetimi,  İletişim Tasarımı, İletişim Sanatları, Görsel İletişim Tasarımı  alanlarından birinde tamamlamış olmak ve İletişim ve Tasarım, İletişim Tasarımı ve Yönetimi,  İletişim Tasarımı, İletişim Sanatları, Görsel İletişim Tasarımı alanlarından birinde doktora yapıyor olmak.Arş.Gör.Uygulamalı Bilimler YüksekokuluBankacılık ve Finans1Lisans ve yüksek lisansını Bankacılık, Finans, Bankacılık ve Finans alanlarından birinde tamamlamış olmak ve Bankacılık, Finans, Bankacılık ve Finans alanlarından birinde doktora yapıyor olmak.Arş.Gör.Bankacılık ve Finans (İngilizce)1Lisans ve yüksek lisansını Bankacılık, Finans, Bankacılık ve Finans alanlarından birinde tamamlamış olmak ve Bankacılık, Finans, Bankacılık ve Finans alanlarından birinde doktora yapıyor olmak.Arş.Gör.Mühendislk - Mimarlık FakültesiElektrik - Elektronik Mühendisliği1Lisans ve yüksek lisansını Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği alanlarından birinde tamamlamış olmak ve Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği alanlarından birinde doktora yapıyor olmak.Arş.Gör.İletişim FakültesiYeni Medya1İletişim Fakültesi mezunu olmak, yüksek lisansını  Medya, Yeni Medya, Medya ve İletişim Sistemleri alanlarından birinde tamamlamış olmak ve Medya, Yeni Medya, Medya ve İletişim Sistemleri alanlarından birinde doktora yapıyor olmak.Arş.Gör.Hukuk FakültesiÖzel Hukuk / Medeni Hukuk Anabilim Dalı2Hukuk Fakültesi mezunu olmak, yüksek lisansını Özel Hukuk alanlarından birinde tamamlamış olmak ve  Medeni Hukuk alanında doktora yapıyor olmak.Arş.Gör.Özel Hukuk/Medeni Usul Hukuku ve İcra İflas Hukuku Anabilim Dalı1Hukuk Fakültesi mezunu olmak, yüksek lisansını Özel Hukuk alanında tamamlamış olmak ve Özel Hukuk alanında doktora yapıyor olmak.Arş.Gör.Üniversitemize 12 Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Başvurular, 29.03.2017 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır.
Araştırma Görevlisi başvuruları için detaylı bilgiye https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/  adresinden ulaşılabilir.
Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.