Üniversitemize 11 Öğretim Üyesi (Prof., Doç., Yrd.Doç.) Alınacaktır

Üniversitemize 11 Öğretim Üyesi (Prof., Doç., Yrd.Doç.) Alınacaktır

Yayınlanma Tarihi: 10.03.2017
Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Öğretim Üyesi Alan Ek Açıklamalar
Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği 1 Makine Mühendisliği Doçent
İç Mimarlık (İngilizce) 1 İç Mimarlık, Mimarlık Prof., Doç., Yrd.Doç.
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk / Ticaret Hukuku Anabilim Dalı 1 Ticaret Hukuku Yardımcı Doçent
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri 1 Enformatik Yardımcı Doçent
İşletme (İngilizce) 1 Yönetim Organizasyon Yardımcı Doçent
Fen - Edebiyat Fakültesi Psikoloji 1 Psikoloji Profesör
1 Psikoloji Doçent
1 Psikoloji Yardımcı Doçent
İletişim Fakültesi Görsel İletişim 1 Görsel İletişim, Görsel İletişim Tasarımı, Görsel Sanatlar Prof., Doç., Yrd.Doç.
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1 Gıda/Besin Hijyeni ve Teknolojisi, Gıda Mühendisliği Prof., Doç., Yrd.Doç.
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon 1 Beyin ve Sinir Cerrahisi Profesör
Üniversitemize 11 Öğretim Üyesi (Prof., Doç., Yrd.Doç.) alınacaktır.
Başvurular, 24.03.2017 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır. Öğretim Üyesi başvuruları, dilekçe ekinde YÖK formatlı özgeçmiş ve yayın listelerinin Personel Daire Başkanlığına posta ile ya da elden teslim edilmesi suretiyle yapılacaktır. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.