Üniversitemize 10 Öğretim Üyesi (Prof., Doç., Yrd.Doç.) Alınacaktır

Üniversitemize 10 Öğretim Üyesi (Prof., Doç., Yrd.Doç.) Alınacaktır

Yayınlanma Tarihi: 05.02.2017
Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Öğretim Üyesi Alan Ek Açıklamalar
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Hemşirelik 2 Hemşirelik (Tercihen İç Hastalıkları, Çocuk Hastalıkları, Cerrahi alanlarında) Prof., Doç., Yrd.Doç.
Çocuk Gelişimi 3 Çocuk Gelişimi Prof., Doç., Yrd.Doç.
Beslenme ve Diyetetik 2 Beslenme ve Diyetetik, Tıp (Gastroenteroloji, Endokrinoloji ve Metabolizma, Biyokimya, Tıbbi Mikrobiyoloji, Tıbbi Biyoloji, Tıbbi Genetik), Gıda Mühendisliği Prof., Doç., Yrd.Doç.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon 3 Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Tıp (Ortopedi ve Travmatoloji, Nöroloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Romatoloji, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Plastik Cerrahi, Anatomi, Fizyoloji, Spor Hekimliği) Prof., Doç., Yrd.Doç.
Üniversitemize10 Öğretim Üyesi (Prof., Doç., Yrd.Doç.)alınacaktır.
Başvurular,19.02.2017 günü saat 17:30'a kadaryapılacaktır. Öğretim Üyesi başvuruları, dilekçe ekinde YÖK formatlı özgeçmiş ve yayın listelerinin Personel Daire Başkanlığı'na posta ile ya da elden teslim edilmesi suretiyle yapılacaktır. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.