Üniversitemize 1 Araştırma Görevlisi, 2 Öğretim Görevlisi Alınacaktır

Üniversitemize 1 Araştırma Görevlisi, 2 Öğretim Görevlisi Alınacaktır

Yayınlanma Tarihi: 05.01.2017
Fakülte/Yüksekokul Bölüm/Program Öğretim Elemanı Alanı Ek Açıklamalar
Fen -Edebiyat Fakültesi Matematik -Bilgisayar 1 Matematik- Bilgisayar, Matematik, Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Matematik Öğretmenliği, Bilgisayar Öğretmenliği alanlarının birinden lisans mezunu olmak. Arş.Gör.
Meslek Yüksekokulu Anestezi 2 Anestezi, Acil Yardım ve Afet Yönetimi, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Anestezi, Acil Yardım ve Afet Yönetimi, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri alanlarının birinden lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyimli olmak. Öğr.Gör.
Üniversitemize 1 Araştırma Görevlisi, 2 Öğretim Görevlisi alınacaktır.
Başvurular,19.01.2017 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır. Araştırma Görevlisi başvuruları için detaylı bilgiye https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/ adresinden ulaşılabilir. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.