Ukrayna - Rusya Savaşı Nedeniyle Ukrayna’daki Yükseköğretim Kurumlarından Üniversitemize Yatay Geçiş Başvurusu Yapan Ancak Yararlanamayan Öğrencilerin Özel Öğrencilik Başvuruları Hk.
Tarih: 06 Mayıs 2022

Ukrayna - Rusya Savaşı Nedeniyle Ukrayna’daki Yükseköğretim Kurumlarından Üniversitemize 11-15 Nisan 2022 tarihleri arasında yatay geçiş başvurusu yapan ancak yararlanamayan öğrencilerden, 26-29 Nisan 2022 tarihleri arasında özel öğrencilik başvurusu yaparak hak kazanan öğrenciler için tıklayınız.

Özel öğrenciliğe hak kazananlar 09 Mayıs 2022 Pazartesi günü 08:30 - 10:00 saatleri arası Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda şahsen kayıt yaptırabilirler.

Not: Öğrencilerin kayıt esnasında orijinal belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir.