Ön Değerlendirme Sonuçları Hk.
Tarih: 17 Ekim 2022

Ön Değerlendirme Sonuçları Hk.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Ağız ve Diş Sağlığı Programı Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmak üzere başvuruda bulunan ve ön değerlendirme sonucunda sınava girmeye hak kazanan adayların Bilim Sınavı 19.10.2022 Çarşamba günü saat 11:00'da Beylikdüzü Yerleşkesi MYO Binası'nda 74 numaralı derslikte yapılacaktır.

Tabloyu görmek için tıklayınız.

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmak üzere başvuruda bulunan ve ön değerlendirme sonucunda sınava girmeye hak kazanan adayların Bilim Sınavı 19.10.2022 Çarşamba günü saat 11:00'da Ayazağa Yerleşkesi E1-01 numaralı derslikte yapılacaktır.

Tabloyu görmek için tıklayınız.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmak üzere başvuruda bulunan ve ön değerlendirme sonucunda sınava girmeye hak kazanan adayların Bilim Sınavı 19.10.2022 Çarşamba günü saat 11:00'da Beylikdüzü Yerleşkesi MYO Binası'nda 74 numaralı derslikte yapılacaktır.

Tabloyu görmek için tıklayınız.