Öğretim Üyesi İlanı

Öğretim Üyesi İlanı

Yayınlanma Tarihi: 08.10.2017
Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Öğretim Üyesi Alan Ek Açıklamalar
Fen - Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık (İngilizce) 1 Mütercim Tercümanlık, Dilbilim, İngiliz Dili ve Edebiyatı Yardımcı Doçent
Tıp Fakültesi Histoloji - Embriyoloji Anabilim Dalı 1 Histoloji - Embriyoloji Prof., Doç., Yrd. Doç.Dr.
Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı 1 Tıbbi Farmakoloji Prof., Doç., Yrd. Doç.Dr.
Genel Cerrahi Anabilim Dalı 1 Genel Cerrahi Yardımcı Doçent
Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı 1 Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Profesör
Endodonti Anabilim Dalı 1 Endodonti Prof., Doç., Yrd. Doç.Dr.
Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı 1 Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Prof., Doç., Yrd. Doç.Dr.
Hukuk Fakültesi Mali Hukuk Anabilim Dalı 1 Mali Hukuk Profesör
Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Mimarlık 1 Bölge Planlama / Proje Uygulama Profesör
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Endüstri Ürünleri Tasarımı (İngilizce) 1 Endüstri Ürünleri Tasarımı, Mimarlık, İç Mimarlık Prof., Doç., Yrd. Doç.Dr.
Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri 1 Beyin ve Sinir Cerrahisi Yardımcı Doçent
Üniversitemize 11 Öğretim Üyesi (Prof.,Doç.,Yrd.Doç.) alınacaktır.
Başvurular, 22.10.2017 Günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır. Öğretim Üyesi başvuruları, dilekçe ekinde YÖK formatlı özgeçmiş ve yayın listelerinin Personel Daire Başkanlığı'na posta ile ya da elden teslim edilmesi suretiyle yapılacaktır. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.