Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Nihai Değerlendirme ile Sözlü Sınav Sonuçları
Tarih: 14 Nisan 2023

Üniversitemiz Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmak üzere başvuruda bulunan adayların Nihai Değerlendirme ile Sözlü Sınav Sonuçlarına aşağıda yer alan pdf dosyalarından görüntüleyebilirsiniz.

• Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı Öğretim Görevlisi Sözlü Sınav Sonucu için tıklayınız.
  • Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstriyel Tasarım (İngilizce) Bölümü Araştırma Görevlisi tablosu için tıklayınız.
  • Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mimarlık (İngilizce) Bölümü Araştırma Görevlisi tablosu için tıklayınız.