Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Üzerinden Dersinizi ve  Öğretim Elemanınızı Değerlendirebilirsiniz
Tarih: 06 Ocak 2023

Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Üzerinden Dersinizi ve Öğretim Elemanınızı Değerlendirebilirsiniz

Kıymetli öğrencilerimiz, 2022-2023 güz dönemini tamamlamış bulunmaktayız. Derslerin belirli bir sistematik ve kalitede yürütülmesi ve süreçlerin iyileştirilmesine yönelik çalışmalarda görüşleriniz oldukça önem taşımaktadır. Görüş ve önerileriz ile daha yüksek kalitede eğitim sağlayabilmek adına, final sınavları sonrasında her bir dersimiz için hepinizi ders ve öğretim elemanı değerlendirme anketlerini cevaplamaya davet ediyoruz. Anket sonuçlarına yönelik olarak alınacak önlemler ve iyileştirmeler siz değerli öğrencilerimiz ile paylaşılacaktır.

Not: Ankete katılan öğrencilerimizin kimlik bilgileri gizli tutulacaktır.