Odak Grup Duyurusu Hk.
Tarih: 21 Şubat 2023

Odak Grup Duyurusu Hk.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemizin tüm çalışmalarında sizlerin görüş, öneri ve taleplerinizi dikkate alarak faaliyetlerimizi gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Bu amaçla 2022-2023 Güz dönemi sonunda her düzey ve bölümden tesadüfi örneklem yolu ile seçilen öğrencilerimizle; eğitim, öğrenme ortamları, iletişim ve yönetim başlıklarında odak grup görüşmelerini yüz yüze olarak gerçekleştirdik. Bu görüşmeler sonucunda;

1.      Ders izlenceleri ve öğrenme çıktılarının önemi

2.      Çift ana dal ve yan dal eğitimi

3.      Web sayfası ve mobil uygulamanın erişilir olması

4.      Spor salonlarının kullanımı

5.      Revir çalışma saatleri

6.      Kütüphane veri tabanlarının kullanımı

7.      Kütüphane çalışma saatleri

8.      Bilgisayar yazılımlarının güncellenmesi

9.    Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik hizmetine erişim gibi başlıklarda sizlerden gelen geri bildirimleri değerlendirdik.

Süreçlere ilişkin iyileştirmeler ivedilikle başlatılmış olup, sizlere web sitesi ve mobil uygulamadan iletilecektir.

Eğitim, araştırma-geliştirme, topluma katkı ve kalite süreçlerine ait öneri, görüş ve taleplerinizi program / bölüm başkanlıkları, çözüm merkezleri, e-postalar, destek talep merkezleri üzerinden iletebilirsiniz. Geri bildirimlerinizin 3 iş günü içinde cevaplanmasına gayret edilecektir.  Üniversitemizde tüm paydaşlarla birlikte ve tüm faaliyetlerde kalitenin sürdürülebilir olması amacı ile yapılacak çalışmalardan sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.