Nihai Değerlendirme Sonuçları Hk.
Tarih: 20 Ekim 2022

Nihai Değerlendirme Sonuçları Hk.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmak üzere başvuruda bulunan adayların Bilim Sınavı 19.10.2022 Çarşamba günü saat 11:00'da Beylikdüzü Yerleşkesi'nde yapılmış olup, aşağıda isimleri belirtilen adaylar başarılı olmuştur.

Tabloyu görmek için tıklayınız.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Ağız ve Diş Sağlığı Programı Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmak üzere başvuruda bulunan adayların Bilim Sınavı 19.10.2022 Çarşamba günü saat 11:00'da Beylikdüzü Yerleşkesi'nde yapılmış olup, aşağıda isimleri belirtilen adaylar başarılı olmuştur.

Tabloyu görmek için tıklayınız.

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmak üzere başvuruda bulunan adayların Bilim Sınavı 19.10.2022 Çarşamba günü saat 11:00'da AyazağaYerleşkesi'nde yapılmış olup, aşağıda ismi belirtilen adaylar başarılı olmuştur.