Nihai Değerlendirme Sonuçları Hk.
Tarih: 10 Kasım 2023

Nihai Değerlendirme Sonuçları Hk.

Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği (TR) Bölümü Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği (EN) Bölümü Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Fen - Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Fen - Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarım Bölümü Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema (EN) Bölümü Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

İletişim Fakültesi Dijital Oyun Tasarımı Bölümü Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.