Nihai Değerlendirme Sonuçları Hk.
Tarih: 08 Eylül 2023

Nihai Değerlendirme Sonuçları Hk.

Meslek Yüksekokulu Ortopedik Protez ve Ortez Programı Öğretim Görevlisi nihai değerlendirme tablosu için tıklayınız.

Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Araştırma Görevlisi nihai değerlendirme tablosu için tıklayınız.

Meslek Yüksekokulu Diş Protez Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi nihai değerlendirme tablosu için tıklayınız.

Fen-Edebiyat Fakültesi Rusça Mütercim ve Tercümanlık Bölümü Araştırma Görevlisi nihai değerlendirme tablosu için tıklayınız.

Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi nihai değerlendirme tablosu için tıklayınız.

İletişim Fakültesi Dijital Oyun Tasarımı Bölümü Araştırma Görevlisi nihai değerlendirme tablosu için tıklayınız.

İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi nihai değerlendirme tablosu için tıklayınız.